Fasters marknad…

Somliga besöker Bondens marknad, jag har haft stående inbjudan till fasters helt egna marknad.

På förmiddagen talade jag med min faster och berättade att jag faktiskt inte orkade dyka upp. Det är liksom bara att ta sig till vardagen som gäller. Då sade min underbara faster att hon skulle komma till mig.

Sonen och hans polare satte sig på högvakt för dom hörde att det vankades morötter, färska morötter!! Sonens kompis förklarade för mig att han nästan var en kanin -Så gott tyckte han att det var med färska morötter!

bild 1 (2)

Dom var supergoda!

Sedan fick vi mandelpotatis, blue kongo potatis, rödbetor och två härliga lådor med röda vinbär (som är SÅ gott till kladdkaka!!).

bild 2 (4)

Om man bortser från alla dessa godsaker fick jag framför allt en mycket uppskattad stund helt själv med min faster. Det slår mig hur otroligt rik jag kan känna mig när jag inser vilka människor som finns i mitt nät runt omkring.

bild 3 (2)

Dessa vackra blommor får jag vila ögonen efter att ha fått se alla loppisfynd som sonen kommit hem med, det var inte bara maracas han hittade! Scott slalomglasögon har jag noterat att han åkt omkring med på sin kick….

En fin eftermiddag full av värme, och nu är middagen avnjuten med så färska råvaror man bara kan få tag på 😀

//a

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.