HäLSoresan…

Jag tänkte unna mina orkidéer en hälsoresa denna sommar -HELA vägen ut till min balkong!

Jag tänkte frisk luft, sol, värme och hela kalaset. Det ville jag unna dom vackra blommorna som förgyller mina fönster.

När dom åkte ut i juni var alla i vila…

Kan säga att sex dog tämligen omgående. Jag tror dom drunknade och frös ihjäl runt midsommar. Det kändes lite sisådär men samtidigt hade jag väldigt trångt i fönstren.

Så ett gäng har stått kvar där ute, bara två har fått bo inne under sommaren, nämligen dom som blommar ännu -Sedan ett år tillbaka!!!

Jag har känt på mig att det börjar vara ytterst angeläget att få in dom, men tiden har inte räckt till, eller orken -För det är ett pyssel att ta sig an dom SAMT att jag faktiskt känt en gnagande skuldkänsla att jag kanske tagit död på hela bunten.

Nu är alla inne, tre har nya knoppar och pinnar, två fick åka i sopsäckar och fyra ser då rätt pigga och friska ut. Så nu står dom innanför dörren. En annan dag skall dom få duscha sedan återstår att ge dom plats i fönster vilket känns som ”Mission impossible”

MEN 7 av 15 kom in i alla fall… Passade då utmärkt att stå på balkongen och nysa så att hela grannskapet är medveten om att höstförkylningarna härjar i kvarteret!

//a

PS: Plastblommor är rätt fina nuförtiden…
PS2: jag har ingen aaaaning om vad häsloresa är för något… Men det kanske var just rätt ord på sommaren för mina orkidéer

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.