Snailmail…

Jag gillar onekligen att få riktig post -I den verkliga och blåa brevlådan utanför min dörr! Vilken iNTE händer ofta. Därför prenumererar jag på tidningar och beställer saker från nätet så att det blir ”lite” julafton någon gång då och då i alla fall!

Jag beställde två böcker för snart 14 dagar sedan och jag inser hur galet bortskämd jag blivit med l.e.v.e.r.a.n.s.t.i.d.e.r. Ty NU fick jag sms-avisering om att bok #1 äntligen är POSTAD och kommer till mig om cirka TRE arbetsdagar!?!??!

Men kära nån…. Internetshopping brukar ju gå över natten!?! Trodde ALLA hade übersnabba leveranser!!! Det här är ju som att skicka flaskpost känns det som….

Blir intressant att se när boken dyker upp och ännu mera intressant att se när bok #2 kommer!!!

Sååå dom faktiska böckerna dröjer som bara den, men den elektroniska fakturan DEN dök upp med ljusets hastighet i min virtuella brevlåda!

Det är onekligen nya märkliga tider 🙂

//a

PS: proooosit….atttjooooooo….snörvel…..oj!

Etiketter: , ,

2 kommentarer

 1. Anders

  Känns nästan lite högtidligt numera när man får ”riktig” post när alla utom reklammakarna gör sitt bästa för att slippa skicka pappersbrev.

  Faktureringsrutinerna löper onekligen snabbare än leveransrutinerna 🙂

  Btw: Ge de där rackarns viruspartiklarna en snyting och hälsa från mig!

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Ja alltså ett RiKTiGT brev fick jag i juni -Det var en inbjudan och den var handskriven! Jag skall göra mitt bästa för att smocka till höger och vänster!!! Tycks onekligen behövas //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.