Filmtips: The Fault in Our Stars…

The Fault in Our Stars är titeln på en ungdomsbok som utkom 2012 av författaren John Green. Denna bok blev till film som gått på bio under våren/sommaren. Jag noterade för ett litet tag sedan att den kommit på iTunes och har väntat på tillfälle att se den!

På svenska heter filmen ”Förr eller senare exploderar jag” (jag tycker inte om den svenska titeln!) och jag har blivit rekommenderad att se denna film av flera personer. Det som förvånat mig mest är att MÄN berättat att detta är en av dom vackraste och mest romantiska filmer som gjorts på länge.

Självklart jag blev väldigt nyfiken -Samtidigt rädd att bli besviken.

Nu har jag sett den. Jag har använt ett antal näsdukar och jag har absolut varit Lille-Skutt i soffan.

OM det finns andra som inte ännu sett den rekommenderar jag den varmt. Tänkvärd och väldigt vacker.

Om kärleken. Om livet. Om smärta. Om döden.

//a

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.