G som i Gemenskap!

Vaknar runt 04 av en envis hostattack, torr störig rethosta.

Tillslut är jag inte bara störd jag är VAKEN -Kliver upp och kvistar in på muggen, när jag tvättat händerna börjar jag plocka i lite saker som ligger framme, går förbi köket och hämtar ett glas vatten (konstaterar att det kanske är väl tidigt att börja med morgonkaffet….eller?!?!?).

Hamnar i soffan och insikten slår mig: Jag är törstande efter lite egentid!

Det gör mig glad för det innebär att vi haft höstlovsveckan NÄRA, tätt inpå varandra -Vi har varit med varandra, jag och sonen!

Alltså njuter jag, mitt i vargtimman av egentid i tystnad! Total tystnad…

//a

PS:….liiiiiite kaffe och Kepler kan väl ändå inte skada 🙂

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.