Riksnöt….

Ja hej, jo jag ringde om mitt ärende rörande internet som jag felanmälde 17 januari…..

Mmmmm igår ringde jag iGEN men dom kan inte säga något eller påverka när ”teknikern” dyker upp!? Vem ÄR teknikern?! Finns hen?! Jag börjar bli orolig!

Jag blir även lätt irriterad över att läsa på deras hemsida om det VÄLKÄNDA problemet där dom gamla dosorna inte klarar av att hantera ”strömmen” vilket gör att internet LAGGAR -No shit?!?!? Det sa jag när jag ringde första gången och ÄNDÅ skulle jag ut och köpa nya kablar! Trams och jidder! 

Jag fortsätter leva med 4G via mobilen jag tänker att i MAJ bör det vara åtgärdat! Riksnet… (Nu spelar det ingen roll att dom är supertrevliga att prata med -För det är dom!).

Solförmörkelse -Jag missar nog det spektakulära fenomenet helt idag, något svetsglas nr.14 har jag ju förvisso inte heller tillgängligt.

Fredag är det och det är jag som står för fredagsfikat -Som tur är har jag en kollega som tipsade om vad som skulle serveras! För det är jag tacksam denna gång!

Vatten skall vi också fira idag… Vårt goda, rena vatten! 

Det är, trots allt, väldigt mycket man KAN göra UTAN internet! 🙂

//a

PS: Den stora nöten här är eg inte Riksnet utan KNUTEN sitter i ett gammalt förfaringssätt i föreningen där jag bor… Just nu betalar jag dock vad som helst bara det fixas… a.s.a.p..!!! Men då visste inte Riksnet exakt vart teknikern skulle komma ifrån?! Öhum….?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.