Lagg -En del av livet?

Prisa gudarna…. Nej prisa TEKNiKERNA!!!!

Mitt internet är upandrunning efter närmare 2 månaders djup dvala! Herrejösses vilken evighetslång följetong detta varit. Världens trevligaste tekniker har varit till mig denna morgon och fixat internet och plötsligt fungerar min älskade AirPort och alla andra prylar som kräver wi-fi. Inget hack, inget lagg och inget frikking ”Ditt internet verkar ha slutat fungera”.

Äntligen kan jag skriva ett inlägg på min dator, ändra texter, lämna kommentarer i stället för att fippla med mobilen! Hurra!!!

Det var förövrigt inte tekniker från företaget som Riksnet uppgav som kom hem till mig utan från E.T.T. -Tro mig, jag har noterat ner namn och telefonnummer in case något ever händer igen.

Det finns flera anledningar att vara lycklig.

Helgen har varit tuff, med gallkramper, tarmsköljning (precis lika horribelt som det låter) toppat med undersökning i går så att jag var helt utslagen. Idag känner jag mig på bättringsvägen men fortfarandevek, blek och kallsvettig. Det vore således väldigt bra om Huddinge också kunde höra av sig nu så att allt som hackar och tjorvat blir åtgärdat i ett svep. Detta att bli hemma var och varannan dag är exakt det läge jag så länge velat undvika -Men nu är jag där.

Då gäller det att glädjas med klackarna i taket över saker som trevliga tekniker och en Mac som fungerar som den klocka den är!

Vi verkar även ha passerat två-dagars-vintern som kom på besök och återvända till våren… Det går trots allt framåt, även om det tycks hacka och tjorva. Kanske är det så precis hela livet är?! Som ett hackande internet… Så att vi sedan uppskattar när det löper framåt utan lagg?!

Får vara hur det vill. Nu skall jag sova vidare. Jag är innerligt trött. Kroppen känns klen men jag vet att det bara är att tanka om, ladda och komma igen!

//a

PS: Tror jag måste göra bredbandskollen… Bara för att….

PS2: Tarzan -Det frikking fungerar!!!! 🙂

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Caanita

    Du är en fantastiskt positiv, glad och livsbejakande kvinna.
    Allas tummar upp för såna som Du.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.