Kasslerkläder…

Varje dag kan man sannerligen lära sig något nytt. Det gäller bara att lyssna, läsa och reflektera över att ”det var något nytt”.

Dagens newsflash (i min värld) handlar om träningskläder! Om man är över 40 år (check!), om man är överviktig (check!) eller om man rent allmänt har kroppsdelar/hud/mage/bröst (check!) som liksom ”fladdrar” så rekommenderas man att ha på sig träningskläder med hold-in-funktion! Tight och stramt! Gäller både tröjor och byxor. Anledningen är väldigt enkelt: Det som fladdrar skall inte töjas ut mera undertiden man sportar utan skall hållas fast (Stay in Place -Typ!).

Jag förstår absolut tanken, logiken bakom resonemanget MEN det måste nog vara snudd på det mest icke-efterlevda klädtipset också!

Jag har ju faktiskt relativt nyligen investerat i tights (långa) som har hold-in-knövel-funktion! Dom är grymt bekväma och sköna och jag är supernöjd över köpet MEN att dessutom börja trycka ner mig i långärmad supertight tröja -Nej tack jag har inte lust att känna mig som en bit kassler i nät!

Det som fladdrar får fladdra vidare.

//a

PS: har även lärt att det senaste när det gäller applicering av läppstift är att dutta på det med fingret… Inga konturlinjer utan suddiga kanter… Vart är vi på väg?! 🙂

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.