Not even byxor…

Näee… Jag har inte ens byxor som känns rätt att ta på sig. Snygga svarta, grå eller mörka knöveljeans känns inte alls rätt. Mina tröjor/blusar/toppar är svarta, mörka och vintriga. Jackan är antingen för varm, för mörk eller för fel. Skor orkar jag inte ens tänka på. Tillochmed handväskorna känns hopplöst offseason. Jag saknar FÄRG! Å jag vill HA den där väskan jag fastnat för! Så jag drömmer om helt andra tider där kulorna rullar in!

…ja eller i alla fall en tid då jag kan studsa iväg på jobbet och tjäna mitt uppehälle!

Ja… här haglar i-landsproblemen på hög!

Jag tänker att denna ytlighet är ett direkt effekt av allt det verkligt djupa och tunga sakerna som händer och sker runt mig. Det brukar bli så i min värld. Kanske ett sätt att överleva eller skapa någon form av balans?! Not go totalt bananas!

Fredagen erbjuder fribiljett till vårdcentralen för att kontrollera ett svullet, ömt och missfärgat lillfinger -Sonen har redan förklarat (väldigt tydligt) att han vägrar gips! Är det inte det ena så är det alltid det andra 🙂

Oavsett vad skall vi, tillsammans, rodda grillen i helgen -DET är något att se framemot och det kan sanna mina ord utföras i exakt vilka kläder som helst. Och med KATTEN som sällskap!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.