Misskrediterad…

Jag känner mig minst sagt misskrediterad när det gäller GRiLLNiNG! Planen är att grilla kött ikväll och sonen är högst skeptisk?! Han har sagt saker som ”-Jag är osäker på om du KAN grilla kött…”

Jag har ingen aning vart han får allt i från… Eller ja, det KAN ha att göra med den där gången jag grillade kyckling och det slutade med att han grillade några stackars prinskorvar som faktiskt var betydligt godare MEN det är ju länge sedan!

Det blir en utmaning… Plötsligt känns det där finfina köttet lite i farozonen. På något vis känns det som att en fläskis hade varit bättre att smacka upp på grillen -Å andra sidan tänker jag att nötkött behöver jag ju bara vispa över elden och sedan KAN jag hävda att det är klart eftersom nötkött går att äta rött!

Har traumatisk erfarenhet av en gigantisk entrecôte som var lite lätt grå på vissa bitar, i övrigt RÅ! Den goe fransmannen som bjudit hem oss på middag skrattade gott och tyckte jag åt som en fågel eftersom jag bara pickade ut dom gråa bitarna -Idag är jag redo att anamma hans grillsätt! Take it or leave it.

Jag har just varit och handlat för femhundratjugoelfte gången denna vecka och lagom vid hemkomst förkunnade sonen att han såg framemot grillade majskolvar… Som OM det är något jag har på lager!

//a

PS1: Jamen en andra tur på ICA… Why not?!

PS2: Intressant… JAG  skall bli bjuden på middag! Sonen och hans kompis skall ta hand om aLLT! BiNGO säger jag och håller i hatten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.