Vad Ugglan inte vet…

Ha! Kläddilemmat är löst! Har spanat in Ugglans garderob och konstaterar att hon är mera online med årstid osv. Superbra -Som kattvakt tar jag mig helt enkelt friheter imorgon!

Här har det varit dags att än en gång lösa sfinxens gåta -Nämligen koden till soprummet. Helt obegripligt att den inte tycks fastna i hjärnan.

Det är då jag är så innerligt tacksam över min son och hans fräscha hjärnkapacitet ”-Men du!! Morfar sa ju att det är primtalen!!!” Uhummm…. Just det ja… Å kombinationen är…. 

Självklart kunde han koden till soprummet! Jag är imponerad och trött.

Det får bli tidig kväll, katten fick springa ut och kryssa mellan daggmaskarna samtidigt som jag besökte sophuset och med det avklarat har han somnat gott i handtvättfatet på sin filt med små glada lamm…

Veckan kommer bli bra -Det bara VET jag!

//a

PS: Köttet blev faktiskt iNTE bränt igår! Jag hann dock inte äta så mycket för efter en bit majskolv köndes det mera angeläget att gå och köra tandtråd än att äta vidare… Faktiskt! (Min tandläkare borde rimligtvis vara stolt!)

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.