Storlek spelar roll!

”-Men du mätte väl?!?!”

Jag hör Tarzans ord i mitt inre när jag tittar ner i den vackra lådan som jag just hämtat ut från posten…

IMG_5288

Mätte och mätte… Jag TiTTADE på bilden!

Min börs som jag beställde, som jag tänkte skulle vara liten och nätt visade sig vara i det närmsta en kuverthandväska -Skitsnygg men gigantisk i förhållande till min föreställning! Prutt också! Men den kommer absolut användas.

Det får bli en börs från Clas Ohlssons. Vill ha en som är liten som ett bankkort. Punkt. Så ja, jo jag BORDE verkligen läst mera noggrant på storleksguiden! Bevisligen. Men jag fick mig ett gott skratt.

Det behövs -Ty här är sonen förkyld, hostar, nyser och kraxar. Jag vill helst gå med munskydd och gummihandskar och inhalera handsprit. Jag vill verkligen inte bli sjuk, därför kastade jag mig ut på cykeln idag. Behövde luft och behövde distrahera molandet. 38,3 grader och jag håller på bli tossig!

Jag ska till Huddinge!

Nej men nu skall jag titta vidare på den stora börsen… Eller väskan… Eller vad jag nu skall kalla den. En annan sak jag borde börja tänka på är att hitta en lämplig väska inför avresan!

Blir ju min semester! Nästan som att åka på spa… Typ! 🙂

//a

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.