Fördelar regn!

Åskan som fullkomligt dånade loss igårkväll var mäktig. Det är något fascinerande med väder och vind. En påminnelse om människans litenhet på något sätt.

Samtidigt som åskan var det rätt festligt att ligga och lyssna på regnet. Det var som en kran som vreds av och på -Sedan gällde det att stänga av så man inte enbart blev kissnödig av allt skvalande!

I allafall -Idag var vi erbjuden att få åka upp till stugan, över dagen! Jag var rätt sugen på miljöombyte men samtidigt lite tveksam till att sitta dryga två timmar i bil eftersom… Ja, ni vet!

Katten verkade då inte heller jättepeppad på stugtripp och sonen konstaterade att tv-spel kan man ju spela vart som hellst (för det skulle absolut med eftersom studsmattan inte skulle gå att använda idag OM vi inte ville att han skulle bli sjuk igen!!!).

Sååå fördelen med vädret är i allafall att det är helt okej att ligga kvar i sängen, under täcket, lasta upp några kuddar bakom ryggen och bara mysa!

Vi hoppas på att få ”fira” en blivande student här idag i stället för att sitta i en rå stuga och konstatera att det skvalar lika mycket där som här!

Alltid något!

//a

  
PS: Tillochmed katten har gosat ner sig i min säng! Stannar nog där några timmar till faktiskt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.