Den vresiga tiden…

Den vresiga tiden har kommit till sin ände = Jag har åter ett fungerande internet.

Jag har pratat så många gånger med Riksnet support att jag snudd på skäms, men dom har varit tålmodiga, vänliga och hjälpsamma. Grejen jag upplever mest frustrerande när det krånglar är att jag inte talar dataspråk. Jag vet inte hur många som sett ”The Matrix” men det finns en scen där Neo träffar en pojke och dom talar om att bända en sked och det hela utmynnar i att pojken säger ”There is no spoon” -I alla fall är det exakt vad jag sagt till supporten fast ”There is no internet”. Det har liksom inte funnit något att koppla upp sig mot. Som att försöka köra in en ethersladd i en vanlig kontakt alltså.

I alla fall var det ett major fuckupfel som inte var orsakat av mig! OCH dom blev faktiskt tvungen att åka till stora serverlokalen för att göra att min dosa levande -För den var tydligen död! There really was no internet i väggen! HA! Jag är skitnöjd! (för jag hade rätt!!!!).

När teknikerna ringde och frågade om jag ville ha hjälp idag flög jag upp och skulle absolut ha rullat ut röda mattan om jag haft någon.

Det är alltså sedan 29 maj jag inte haft internet. Till en början är det rätt skönt, men på slutet har det mest varit frustrerande då man inser hur oändligt mycket man faktiskt gör via nätet idag. Är det inte att betala räkningar eller blogga så söker man information, vill se en rolig snutt på YouTube eller dejta -Typ!

Sonens surf tog slut häromdagen och sedan dess har det varit många hetsiga diskussioner om MiN telefon, som han velat surfa skiten ur, vilket jag motsatt mig med argumentet att vi måste ”spara” på surfet -You never know.

Jag konstaterar att tiden som varit har varit som en seriös avgiftning och att vi båda haft hemska abstinensbesvär. Allt är online idag, det är en märklig tid. I stugan rör det mig inte att vi saknar internet men hemma driver det mig bevisligen till vansinne. Nothing fungerar!

Därför skall jag skynda mig att dra ut massor av texter som skall redigeras så att jag har att göra OM det dör igen. Börjar vara något spattig kring det hela.

MEN jag har i alla fall sorterar massor med pärlor i brist på annat att göra -Alltid något positivt! 🙂

//a

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.