Av alla idiotiska saker…

Av alla idiotiska saker man kan komma på att göra en vanlig tisdagkväll så tar detta priset i precis ALLA kategorier!

Jag är kreativ och jag såg på trädgårdsprogram på SVT kanal 1 och där gjorde dom minsann fina trådbollar med hjälp av ballong, snören och tapetklister -Lätt som en plätt och jösses så fint det blev som prydnad!

Jättekul att panga ballongen också och se den fina trådbollen få sin form! Jättekul -Verkligen!

MEN….

…när jag stod där i köket… Med typ en liter tapetklister, ett jäkla gigantiskt trassel av jutetråd, fastsnurrat i vispen som jag använde för att dippa snörena i kletet så kände jag spontant ”-Men varför?!?!”

Sånna där bollar kostar väl fem kronor att köpa någonstans! Kladdfritt.

Ty här har tapetklister sprättat runt bänken, golvet, det har kommit på köksskåpet eftersom jag råkade vifta för högt med det långa snöret. Ballongen var halkig. Blev tvungen att kladda ner hela saxen för att klippa bort ett smärre trassel. Jag bad sonen komma och ta en bild på förödelsen!

IMG_5444

Det var sanna mina ord optimistiskt och det älskar jag mig själv för, jag har skrattat så tårarna runnit för att det hela enbart blev absurt och idiotiskt när jag liksom såg det hela utifrån. Jag är verkligen glad att jag gjorde MIDDAG och bakade tekakorna KLART innan jag drog igång projekt ”goddagyxskaft”

I programmet hängde dom upp dom färdiga bollarna på tork… Kan säga att min tapetkliserinslajmade ballong ligger där den ligger insnurrad med trådar på ett fat och jag tänker då inte röra den! Har även ställt ut den för tanken på en explosion av den där kletbollen gör mig rent av nervös!

Å här snackar man om att tv påverkar barn?!?!?! 😀

Jösses… jag är helt matt! Men glad -Alltid något!

//a

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.