Hättor…

Torsdagens tragiska våldsdåd fick i alla fall mig att fundera vart samhället är på väg. Mest av allt tänkte jag på skräcken som barnen måste upplevt i sin skola, jag tänkte på föräldrarna som fick vänta på information om sina barn medan resten av omvärlden matades med extrasändningar, presskonferenser och olika experters uttalanden.

Jag rycktes i alla fall tillbaks till min verklighet och fick åka med några svängar till återvinningen den kvällen. Mitt gamla köksbord är tillbaks och det runda är … Öhh ärligt talat vet jag inte riktigt vad det blev för öde det mötte faktiskt!

En fantastisk syn mötte mig ute en kväll när jag var ute och gick och jag såg några buskar med brinnande röda blad.

foto: a.holgersson

foto: a.holgersson

Det är just detta jag gillar med hösten! Färgerna.

En annan sak som jag är smått överförtjust i är denna uppfinning:

IMG_6152

foto: a.holgersson

Överdragshättor!!!! Briljant!!! Jag tillhör nämligen den där skaran människor som blir smått galen av att hålla på att tjafsa med plastfolie som korvar sig och aldrig blir som jag vill. Detta ser ut som små badmössor som man kan sätta över skålar och fat -Übersmart tycker jag! OCH jag är inte sponsrad för att ha denna åsikt utan blev rekommenderad dessa av Ugglan. Jag hittade dessa på Rusta.

På tal om det… Har besökt några butiker senaste veckan och konstaterar att… Liksom… Julen är här?! Hmm två månader kvar och sedan är vi mitt i självaste julafton! Skumtomtar, julmust, belysningar, papper, snören, dukar -Jamen okej, men inte riktigt än i mitt hem i alla fall!

//a

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.