Djupdykning…

Jag tyckte allt var toppen i fredags! Jag var lycklig efter jobbet eftersom jag var så himla glad att vara tillbaks. Jag åkte på stan och fixade en bok som jag varit fullkomligt absorberad av.

Igår gick det också bra… Jag lyckades liksom leka struts hela dagen tills jag skulle gå i säng… Sedan dess, i natt alltså, har jag fått jobba relativt hårt för att förneka att imorgon är imorgon. Så jag har torkat av rören i badrummet. Jag har satt upp en totalt poänglös ljusslinga. Jag har plockat undan pussel, kört rengöringstablett i diskmaskinen, jag försöker göra precis vad som helst för att slippa tänka på att det är dags att plocka ut visdomstanden med rötter som sitter fast åt alla håll och kanter.

Jag har försökt fundera om jag tagit ut en eller två tidigare… Oavsett så har jag bara minnen från ett tillfälle, och är det så att jag tagit två så betyder ju det att det inte varit totalt traumatiskt. Jag vet att det inte gör ont och hela det där rationella kapitlet men ä.n.d.å….

Trots allt är det väldigt skönt att få detta gjort eftersom jag skjutit på det hela två ÅR.

Kanske bra att ha sånna här saker framför sig för jag är enormt tveksam till om jag skulle ha torkat rören om det hade varit en helt vanlig söndag! Nej, nu börjar jag tänka för mycket, dags att kasta sig över något annat.

Ja, så förhoppningsvis är jag tyst imorgon, jag bör verkligen vara det med tanke på att jag förmodligen kommer styras runt som en gapande, blundande, radiostyrd zombie….

//a

Note to self: No selfies imorgon!!

Etiketter:

6 kommentarer

 1. Anders

  Jag har inga visdomständer kvar och måste säga att jag är förbannat glad att de försvann för de ställde till problem för mig. Min käft är helt enkelt inte tillräckligt stor för dylika ting och jag känner mig inte dummare heller

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Har nog hört värre storys om inflammationer i käkben än om att dra ut dom rackarna -Det är bara… Miljön, ljuden och känslan av att vara totalt utelämnad som får mig att freaka ur… Har laddat med korsord inför natten! //a

 2. Marja Granqvist

  Lycka till! Det kommer att gå hur bra som helst, snåla inte med smärtstillande efteråt bara. 🙂

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Jag är redo med både paracetamol och ibuprofen… Samt Hexident att skölja kratern med några dagar! Tack!!! //a

 3. Caanita

  Det finns trots allt även fördelar med saker som man våndats inför, nämligen LYCKAN när det är över.
  Då kan det bara bli bättre och bättre.
  Kram och hållna tummar!

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Eller hur?!??!? Å det gick ju så bra!! Å hujedamig vilken lättnad att det är gjort!!! Yeyyyy KRAM //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.