PS. Tillökning


Ja vi har fått tillökning här hemma, så visdomständer, evighetslång MRT-undersökningar, jobb och juicemaskiner är liksom bara ett diffust töcken!


Sudokutidningen är orörd och hemmet ser ut som ett zoo -Typ!

Men våra hjärtan smälte inför lilla Selma som behövde ett nytt hem, så vi har gjort nya bekantskaper och besökt djurbutiken ett antal gånger.

Fina älskade Gimli (som fått diabetes) kämpar på i La Casa och vi hoppas verkligen att dessa två filurer kan få en chans att lära känna varandra framöver!

img_6304.jpeg


Tillsvidare är det vi som lär känna lilla tjejen och lilla tjejen som lär känna oss. Kattmynta (som Gimli aldrig brytt sig om) har fått den här krabaten att typ sidosteppa och få tokfnatt.

Jag känner mig som en 40+ kvinna som skaffat mig en sladdis… Bokstavligt talat för här sladdas det över papperspåsar och parkettgolv numera!

//a

PS. Så ja jo vi mår okej!

Etiketter:

4 kommentarer

 1. Maggan

  Vilken lycka. Att få tand om lilla Selma. Hoppas de två blir kompisar. Nu har du många år framför dig med en trogen kompis. Våran Mozart blev 18 och jag saknar honom så i Norden.

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Åååå…. 18 år!!! Jag förstår verkligen saknaden! Jag hoppas också på att få ha en katt vid min sida en lång tid framöver! //a

 2. Caanita

  Vad roligt med tillökning, gick allt bra? Själv ”nedkom” jag med en hundvalp för 4,5 år sedan, så jag vet hur fantastiskt kul det är med dom små liven.
  Jag har saknat dina rader, men nu förstår jag att du haft annat för dig, ser fram mot att höra fortsättningen.
  Kram!

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Tack för dina ord! Det har liksom varit som att få barn nästan här 🙂 Någon som vill ha uppmärksamhet, närhet, bus och mat så det har varit fullt fokus på katten. Nu känner jag att jag har börjat få kläm på det här mellan visdomständer och allt annat som varit så nu skall det väl bli ett mer konstant flöde igen! KRAM! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.