Får jag presentera…

Får jag lov att presentera Elsa…

foto: a.holgersson *Elsa*

foto: a.holgersson *Elsa*

Gimli lämnade ett stort ihåligt tomrum efter sig och en vecka efter hans avlivning gjorde en ny krabat entré hemma hos Ugglan och Tarzan. Ibland har ödet en förmåga att få oss att se livets cykel extra tydligt. Ibland ligger korten helt rätt och allt faller på plats -Utan kaos och oordning.

Det blir liksom bara rätt.

I alla fall är vi alla glada över att både Selma och Elsa kommit in i våra hem. Min katt har onekligen haft det väldigt körigt sista dygnet -Ty att hänga efter någon som håller på med laxabon kräver både snabbhet och uthållighet. Natten har varit rörig, morgonen horribel. Gallgångar/lever protesterar mot behandlingen och jag känner mig tämligen medtagen. Selma är lika utslagen i sitt klösträd efter att ha varit ett tappert sällskap

foto: a.holgersson *Selma*

foto: a.holgersson *Selma*

Därför är jag innerligt glad att sonen fått sova hos mormor och morfar och haft en liten Elsa vid sin sida hela natten och är själv grymt tacksam att förberedelserna är klara -Själva undersökningen är en baggis i jämförelse.

Nog med skitsnack -Nu kör vi!

//a

 

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Jonas bertilsson

    Hejsan! Intressant att läsa om dig och ditt liv med psc. Jag har själv UC och psc. Jag undrar om du brukar få kraftiga attacker av smärta i leverområdet, och vad du i så fall tar när du får dessa? Svara gärna till min mejl 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.