Shape it…


Dessa ord mötte mig i badrummet, så bra och kloka att jag blev tvungen att hämta telefonen.

Sonen och jag njuter av att ha fått byta miljö, från ett hem till ett annat. 


Nu får vi värme, nya dofter och får njuta av att vara en del av La Famiglia! Shape it -Det är så jag måste göra! Göra det bästa för att inte förlamas.


När vi hade landat i alpvärlden tog vi en taxi, chauffören talade bara sitt märkliga språk -Engelska var no good! Men vi förstod varann ändå. Sista metrarna för att komma helt RÄTT var trixiga!

Jag började fråga sonen hispigt om HAN kände igen sig, taxichauffören frågade vart, vart å jag satt och sa Si, Si, si… -Som att spanska eller italienska skulle fungera bättre… Tills jag insåg att ”Ja ja ja” var bättre!

Är så sjukt tacksam att jag bokade detta. Att få göra något med min son!

Nu skall jag titta på hasselnöts- och valnötsträd!! Jippieee…

//a

2 kommentarer

  1. Anders

    Jodå, under mina europaresor så har jag märkt att engelska väl inte är deras starkaste sida 🙂 Vet inte hur engelska-undervisningen ser ut i skolorna, men det torde väl inte heller underlätta att de dubbar tv-program och filmer till det lokala språket. Men som du märkte så lyckas man göra sig förstådd på ett eller annat sätt ändå 🙂

    För övrigt så tillönskar jag er ett skönt miljöombyte!

    PS: Ladda batterierna ordentligt så att ni är rustade för resten av året!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.