Bönan…

Låt mig säga så här… Jag tänker ofta att jag skall äta mera bönor och linser men det händer rent konkret väldigt sällan.

Igår var jag riktigt sugen och tänkte veva ihop en sallad med stora vita bönor, bara för att konstatera att förpackningen gick ut någon gång 2014! Får bli ett nytt försök idag, behöver även avocado till salladen så en tripp till butiken behövs!

Här har jag hunnit konstatera att gårdagens dubbla jättesmällar (i sängstolpen och väggen) med min lilltå resulterat i en smaskig missfärgning -Jag misstänker starkt en fraktur men vet att sådana bara tejpas. Alltså har jag tillbringat en hel del tid med att klippa och dra sporttejp i tunna strimlor för att sedan konstatera att det gjorde mera ont MED tejp än utan…

Katten saknar tydligen sitt kattsällskap så jag har ringt in hennes polare som kommer lagom till kvällsjakten! Jag saknar min polare i Stockholm så henne har jag hunnit prata med en hel del denna morgon. Saknar henne så det skakar vissa dagar -Tur messenger, kik och sms finns.

På tal om sociala medier… Efter 2,5 vecka på instagram har katten flera följare än vad jag har -Katter regerar bevisligen internet!

//a

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Caanita

    Vi hade ju för ganska många år sedan en facklig ledare/landshövding som också klippte och klistrade, visserligen gällde inte det lilltån…… Men, det gick ju inte så bra för den mannen, så mitt råd är att du uppsöker sjukvården med den lilla tån!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.