Downloading…

Det blev inga kantareller i öronen igår kväll, i stället blev det konstaterat att det inte alls var något fel på vare sig dator ett eller två, nejdå… Det verkar i stället vara något tjall på linan -Bara insikten fick mig att hett önska att det VAR något med själva maskinen för när det är internet som krånglar innebär det att börja ringa, och försöka förklara vad problemet ÄR och sedan v.ä.n.t.a på att få det åtgärdat!

I alla fall, problemet är att nedladdningar går i snigelfart och uppladdningar går betydligt snabbare och det gör att saker blir väldigt hackiga, (tydligen) i alla fall om man SPELAR… fick jag minsann höra igår!

MEN det finns alltid en ”upp-sida” när sådant här inträffar, igår till exempel lackade både sonen och jag ur så ingen av oss ville ha någon dator igång, istället tog vi en skön cykeltur TiLLSAMMANS. Nu har katten kört igång dagen och jag har hunnit börja kolla status på ned- och uppladdningar! Fattar föga men gör mig redo att ringa den grymt trevliga kundtjänsten.

Därför är det bra att ha hunnit koppla ur, starta om, stänga av, slå på alla enheter iNNAN man ringer så jag är nästan redo!

IMG_8011

Fast först tänker jag dricka kaffe och njuta av mina fina blommor som jag fick igår -Jag ÄLSKAR nejlikor! Å den här färgen var så vacker och passar fint denna ruggiga morgon!

Vamos!

//a

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.