Salta katten…

Har varit ute och fixat lite saker som behövdes.

Började skratta hejdlöst när jag konstaterade att BAMBUKLÄDER är min idé av vad som behövs… Mmmm jag gillar ju onekligen att sova mjukt! En annan sak som fick mig att skratta igår var när jag talade med Toppluvan i telefon. Hon berättade något tämligen hårresande och precis då började jag hicka.

Det var ingen normal liten diskret hicka, det var hysterisk, högljud hicka som lät som att jag skulle spy rakt av vilken sekund som helst. Detta i kombination med det som samtidigt berättades i telefonen fick mig att börja skratta okontrollerat, å det vet ju alla att när det är opassande att skratta ja då går det minsann inte att stoppa. Jag fick be min vän vänta lite så jag fick hicka och skratta och få hela mellangärdet att lugna ner sig!

NU känns i alla fall allt lugnt!

Skrattet har klingat ut och vi håller på att packa ihop lite saker, det är dags att stänga ner sommarlovet och välkomna vardagen!

Jag ser framemot hösten och det känns som att badkläder och shorts gjort sitt! Jag vill liksom framåt med mina projekt och fortsätta känna att jag rör mig mot något nytt, att stå stilla, att vända om är inte ett alternativ!

//a

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.