Att ömsa skinn…

För mer än ett halvår sedan fick jag börja vänja mig vid tanken att BYTA frisör!!! -Det är banne mig känsliga grejer! Ungefär samtidigt insåg jag att det var dags att börja förändra hela livet så att det blir hållbart för mig i det långa loppet och inte bara ”från dag till dag” -Det steget var gigantiskt och krävdes både tårar, eftertanke och mod och slutligen var det bara att ”hoppa” ut i det okända.

Allt rullar på, det är helt förunderligt hur saker bara händer och sker, hur flow uppstår och plötsligt är man liksom bara påväg mot en helt ny framtid.

Vi har den stora glädjen att få besök denna dag, en mycket sen men väldigt välkommen international arrival landar denna afton, inför detta behövde Ugglan lite hjälp uppe i stugan. Ty i stugan har vi numera vatten i överflöd. Kristallklart, tjänligt, iskallt vatten -Året runt!

IMG_8301

Detta innebar att jag var inkallad som chaufför, dammsugare och allmän hjälp igår. Det passade ypperligt eftersom jag fått silikonlinser att använda vid till exempel bilkörning, dessutom fick jag äran att köra enterprise -Den nästintill radiostyrda så kallade ”bilen” som man knappt behöver ratta.

När vi susade fram längst vägarna konstaterade jag (som är totalt allergisk mot bilar) att det är stor skillnad på bil och bil -Enterprise susar, är tyst, har en motor som ett monster OCH rattvärme. Min bil (a.k.a hoppehoppehare) LÅTER, skakar och när man kör 100 känns det som att man är på väg att spränga hela skiten i luften.

Så med tanke på alla förändringar så började jag på allvar fundera på att skaffa en ny bil… Min bil har förvisso allt jag tidigare önskat dvs. centrallås och AC men det kanske skulle vara en idé med sånna saker som fyrhjulsdrift och en liiiite vassare motor. Ugglan var i alla fall villig att följa med på bilaffär och kolla runt lite.

Men här och nu, är det bara att följa med i flow:et, konstatera att onsdagens agenda med tre möten från förmiddag till afton gjorde mig knäckt, gårdagens rännande (landade hemma runt 20:30) tvingade mig att avboka gårkvällens nöjen och idag är jag trött men någorlunda återhämtad.

Det är bara att hänga med i svängarna och styra i stället för att bromsa och sladda.

Mitt uppdrag denna dag är att fixa chips åt ungdomarna som landar i kväll -Det är underbart att vissa saker får vara precis som dom skall!

//a

 

 

2 kommentarer

  1. Lucas Lund

    Bilar är bilar och hur avancerade de än må va så är det ju bara mer saker som kan gå sönder.
    Jag är nöjd med min bil.

    Kul att ni har vatten året om nu!

    Ha det bäst och hälsa med dig!

    Fd stuggrannen – den där som pratar hela tiden du vet! 🙂

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Jag är inte överens med bilar alls!! Jag skall hälsa flocken från FÖRFATTAREN!! Stor kram //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.