Gott slut…

Jag vet inte riktigt hur det kom sig att JAG blev nyårsvärdinna i all enkelhet men det var sonen som hade en önskan åt det hållet.

I alla fall… Nyårsafton alltså! 

För mig är nyår en utmärkt tid för reflektion och sedan 25-års ålder har jag alltid summerat året som gått, tagit ut riktningar för nästa och funderat på vad året gett mig! Navelskådning tycker många och det är helt okej -Jag vill göra aktiva val, förändra och ta ansvar för mitt liv, min tillvaro och min framtid. Svårt att göra om man aldrig reflekterar.

Därför är jag alltid KLAR med det gamla och vill ha in det nya -Så jag är übernöjd över att det är dags och att färska tulpaner får pryda bordet denna afton.

2016 -Ett märkligt, fascinerande år där SÅ många med mig valt att göra stOra omvälvande förändringar i sitt liv. Om det är tiden, åldern, klimatförändringen låter jag vara osagt. Bara konstaterar att det är många som planterar om sina rötter i nya krukor i ny jord som ger näring!

2016 -Ett år där jag lärt mig att förändring är POSiTiVT även om det är läskigt och ovisst för en trygghetsnarkoman.

2016 -Ett år då PSCSverige på facebook skapades och redan passerat 100 medlemmar, både nationella som internationella kontakter knutits för att göra skillnad, göra något gott och bra av något som också skrämmer. Är otroligt tacksam över min medkompanjon som säkrat vår framtida domän i rymden!

2016 – Bryta upp, ändra och bli den beteendevetare jag faktiskt är, våga kliva fram och sniffa på möjligheterna!

Jag är bara tacksam och väldigt KLAR. Väldigt glad och nyfiken på 2017.

Önskar alla en fin kväll! Här blir det Pommac, katter, tulpaner och brownies!

GOTT NYTT ÅR!

Tack till alla mina läsare, min trogna skara! Ni anar inte hur mycket ni betyder för mig -Skickar bara kärlek denna raketfyllda nyårsafton!

//a

Etiketter: ,

6 kommentarer

  1. Anders

    Outgrundliga äro livets irrfärder… Vi som här på jorden vandrar hava intet så mycket annat val än att göra det bästa av de förutsättningar som oss gives… Och det verkar du ju ha gjort, vilket är mer än vad många andra åstadkommer. Men nu blickar vi framåt mot 2017 och hoppas att det kommande året blir ett bättre och fredligare år än 2016.

    Lycka till och Happy New Year!

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Gott slut… jag kämpar med att hålla mig vaken… I am too old for this s**t 😀 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.