30 minuter senare…

Jag har haft en ljuvlig och TYST påsk! Det har varit exakt vad jag behövde.

Så kom katten hem (levererad efter lång ferie med katten Elsa). Det kurrades och mjauades och jag sprang som en stressad hamster med mat och vatten och kardan.

Så flög dörren upp, katten drog ut på balkongen och sonen landade med väskor, fidget cube och tjattriga skräniga You Tube drogs igång innan jag hunnit säga ”hej”.

Så jag kramade om kotten, hämtade in katten och gick för att koka te. Jag tänkte på kontrasten till min lugna tysta påskhelg och livet som drog in som en vårvind.

Mitt filosoferande avbröts abrupt då jag tappade burken med teflingor i golvet -Det flög te likt chokladströssel över köksgolvet så det var bara att börja dammsuga!

En halvtimme är onekligen gott om tid!

Nu skall här lagas middag -Äntligen motiverat då det åter är ”fullt hus”! 

//a

PS: påtal om vårvindar… ångrade bittert att jag saknade MÖSSA när jag var ute och gick!!!

PS2: jag vill också sola och bada i Miami!!

2 kommentarer

  1. Caanita

    Visst är det skönt när det är lugnt och alldeles tyst emellanåt. Jag brukar säga att jag trivs med mitt eget sällskap. När man vet att man inte är ensam, att ”dom kommer snart tillbaka” och allt återgår till det vanliga, då kan man njuta av att vara själv ibland. Men ensam, fy så hemskt!!!!!

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Exakt! Det är en stor skillnad som du säger mellan att vara själv en tid eller ENSAM! Ja nu är det i allafall strax dags för middag TiLLSAMMANS 😀 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.