Sommaren…

När katten var på rymmen i tisdags fick jag glädjen att konversera en stund med min granne -En äldre herre som kan allt och skog, natur och djur.

Vi började fundera om det blivit vår ännu här i Umeå? Vi var båda skeptiska om det hållit sig varmt om ”nättren” tillräckligt många dygn för att våren skall vara kommen.

Lite spontant slank det ur mig ”-Undra hur sommaren kommer bli?”

Snabbt som ögat fick jag besked

”-Det blir ingen sommar i år!”

….bara så där, helt utan bedövning.

Sedan var det några förklaringar om vindar över Canada eller något sådant, jag hörde inte riktigt för jag fastnade i det där med att det inte skulle bli någon sommar. Alls!

Jag tänker i alla fall att det, om inte annat, är rätt praktiskt och billigt rent klädmässigt, inga stora omstuvningar i garderober utan koftor och annat mörkt fortsätter passa ypperligt! Liksom höstskor!

Nu ska jag och katten sova, lyssna på regnet -Det är grymt skönt med nya fönster som varken knakar eller släpper igenom kalla vindar, snacka om skillnad!

//a

2 kommentarer

  1. Arletta Ellington

    ”Helt utan bedövning” ja! Men kanske hämtat ur luften. Välinformerat kanske, men hur är det idag? Ni har sol och moln och ca 12 grader och här är det lite lätta vindar, sol och redan + 16. Det är väl sommar. Även om det så är de enda sommardagarna på hel året så är det njutbart och skönt, och om jag ska ut och kapa ved som jag gjorde i går, så blir det dessutom utomordentligt svettigt. Så nog är det sommar just nu – på gott och ont. 🙂
    Ellington

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Tack för din kommentar, tänkte just blogga om den saken 🙂 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.