Pina colada och fram med grillen…

Tropical kokosnöt, fram med grillen och mojito -Ty, med 12,4 grader på termometern är det bara att konstatera att sommaren är här! Den som aldrig skulle komma i år.

För tre dagar sedan var det helt rimligt med varm jacka och vantar men nu folk och go’vänner är det bara att raka spirorna och flänga av kläderna.

Det pressas i solstolar ute på altaner och balkonger och jag hoppas alla är inoljade i kokosnötsdoftande solskyddsolja!

Carpe Diem… eller mera rätt carpe momentum.

Jag skall lämna virkningen åt sitt öde denna afton för jag har glädjen att vara bjuden på galej -Det blir dock varken pina colada eller mojito för min del för jag tror att såväl gallgång som pankreas är sur, men idag ignorerar jag det för det är typ sommar!

Jag har passerat ängarna idag och där fick jag också bekräftat det jag redan hört, noterat och sett angående sommarens ankomst.

Det är något speciellt över dessa snabba kast, det är något förunderligt och oavsett väder och temperatur så har vi nu detta oändliga ljus som jag älskar så mycket. Jag hade också glädjen med en snabb rande-vouz på kvantum med en mina ”bästisar”, ni vet dom där man är så glad över att se om än över varukorgar iförda städkläder.

//a

PS: imorgon hoppas jag att jag hinner med att berätta om min nya, helt gratis, syssla… Ljudböcker!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.