SoA Umeå…

Jag kan dom flesta serier som finns och Sons of Anarchy är en sådan som jag verkligen gillade. Många rekommenderade den innnan jag slutligen började kolla, att se på knuttar på grymma hojar kändes rätt långt ifrån min egen lilla vardag med katt och virkning (so to speak)!

I alla fall…

…numera känns det som att man får ladda upp när man skall läsa bloggar och lokala nyheter, man måste liksom hålla i trådarna på samma sätt som när man följer en serie.

Axebros bloggar innebär att man tar ett djupt andetag och sedan är man igång. Sedan har ju VK släppt värsta bomben i och med utförsäljningen av vissa fastigheter från Bostaden -Det har skapat massor med intressanta ringar i bloggvärlden, på facebook och det är bara att hoppar runt och läsa för att ta del av information och åsikter.

Umeå meme-huvudstad2018 lade ju upp en väldigt humoristisk snutt med ett omgjort intro från Netflix serie House of Cards som hette House of Umeå… Nu handlade ju det väldigt mycket om Baltic men ändå…

Det saknas inte intriger, fantasier, information, alternativafakta, good guys, bad guys i Umeå -Det är som en godisskål full med olika varianter! Så man laddar liksom upp och efter att ha läst några turer fram och tillbaka, kollat lite uppgifter i artiklar, googlat lite så har man en hygglig bild av läget, i väntan på nästa episod….

Å efter att ha tagit del av vissa turer, åsikter och repliker känns det spontant som att man bara vill gå och borsta tänderna då en del uttalanden/utspel ger en grymt sur eftersmak i munnen!

//a

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.