Billiga sommarnöjen…

IMG_9106

 

Jordgubbar är den lyx jag unnar mig när det är sommar! Jösses vad jag älskar dessa bär. Det var många år sedan jag lovade min son att ”när det finns jordgubbar utanför affären när vi handlar då köper vi” -Det håller än. Jag kan inte låta bli.

Det är snudd på lättja att få äta jordgubbar till frukostyoughurten! Love it!

Däremot reser vi inte -Av flera anledningar men framför allt för att jag inte har ekonomin att flyga iväg! Vi har stugan dit vi styr vår kos när vi vill ha miljöombyte och det är också en lyx i mina ögon, tror många skulle önska lite grönbete mellan varven.

Dessutom gillar jag böcker och därför är jag otroligt glad över att ha hittat både e-böcker och e-ljudböcker att lyssna/läsa på helt gratis… OCH lagligt!

Vet ni hur? -Biblioteket!

Har man lånekort, pinkod och internet så kan man lugnt sitta hemma i soffan och låna, lyssna och/eller läsa -Jag har hunnit med två böcker och sonen en! Helt fantastiskt smidigt. Kräver dock uppkoppling hela tiden man strömmar ljudet.

Man lånar helt enkelt en e-ljudbok i 28 dagar -Prefekt sommarnöje.

Nu kan intresseklubben vässa pennan: Det gick fint att lämna prover på eftermiddagen, då var systemen uppe igen på VLL och på Hälsocentralen var dom så himla glada och trevliga när jag återvände med min pappersremiss i högsta hugg -Hoppas dom får jordgubbar för att ha hanterat stoppet!

Själv skall jag rensa mina nyinköpta!

//a

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.