Miss Wet t-shirt…

IMG_9528 IMG_9527

 

Idag har det varit sommar och sommar innebär vattenballonger i parti och minut! Alltså har jag kastat och dom andra skrikigt -Sedan, av någon okänd anledning, blev det tydligen så att det blev JAG som blev måltavlan och det slutade med att jag fick en hink vatten över hela ryggen… Väldigt festligt!

Det är väldigt flexibla aktiviteter -Det skjuts hejdlöst med allehanda luftvapen, det fiskas som att det skall bunkras för vintern och det söks hjortron på myrar.

Nu är det afton och inte ens denna tid börjar aktiviteterna avta -Nej nej, vissa drar iväg med täckjackor, doftande mygga, iförda kepsar och gummistövlar för att fiska medan andra drar på sig badkläder och gör sig redo för bastu med tvagning och bad i den relativt kalla sjön.

Själv växlar jag ryck med yatzy, virkning eller bara slö slapp vila på någon tillgänglig säng! Tupplur är grymt underskattat! So far har jag bara tränat på solhälsningen rent mentalt -Bör verkligen be om en genomgång imorgon!

Igår var det lite körigt när jag var ute och körde på kvällen… Typ alla bisarra vägförhållanden samtidigt -Stundtals sjukligt motljus av den dalande starka klara solen i kombination av blöt vägbana! Nästa kompakt dimma som att köra genom ett vaddmoln utan sikt åt något håll. Det var bara att köra lugnt och förskitigt och vara redo för typ alles.

När jag relativt sent svängde in på den lilla lilla stigen blev jag lite fundersam om jag hade en älgkalv på vägen -Men nejdå, jag hittade bara Tarzan som var ute mitt i natten och höll på med vägvård! Han fick vackert åka med mig till stugan och avsluta dagsverket för den dagen.

Här har jag hört att det vankas abborre till kvällsfika, så jag skall borsta tänderna och ge mig ut i min lilla kabyss, vill inte ha någon allergiattack med klåda och kli i halsen!

Men först… bastu!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.