Metamorfos…

Jag har inte kört i diket, trillat av pinnen eller något annat otäckt. Jag har bara funderat väldigt mycket den här sista veckan. Det har hänt så mycket saker och då måste jag alltid processa informationen. Det har varit gigantiska, livsomvälvande besked och beslut som fattats och då stänger jag ner kommunikationen utåt -Trots att jag är den där gula personligheten (som med lätthet börjar diskutera med folk i hissen!).

Sedan har det varit optikerbesök, föräldramöte, pass hos polisen och annat sånt där som legat och pockat på uppmärksamhet.

Å så var det ju det här med kläder -Jag har alltså beställt kläder från Danmark! Å det har varit smärre ångest i väntan på att leveransen skulle dyka upp. Trevligt nog så passade allt riktigt bra, jag är helnöjd över att mitt mörka hår och mitt poisonläppstift  får sällskap av dito byxor i skinnimitation -Yey!

Vad har mer hänt? Tja, har hunnit få ett utlåtande (för det var ingen fråga) om min blogg, om vem som i överhuvud taget läser nått sånt här?! Å hur man i allsin dagar någon ens orkar skriva som jag gör?! Ptja… Vad skall jag säga? Jag vet faktiskt inte vem som läser, men jag tänker att det kanske finns något i att läsa om andras enkla liv? Där allt inte är instagram-perfekt. Där det är lite mera fetärligt och där någon de facto äter tunnpannkaka mellan varven och inte bara mager trendig sushi? Jag har ingen aning om jag skall vara uppriktig.

Det enda jag vet är att jag skriver för att det är min grej. Min passion i livet. Och jag kan också berätta att mänsklighet i all sin enkelhet är det bästa jag vet. Det är där glädjen, sorgen, ljuset, mörkret och alla nyanser finns. Inte i en polerad yta. Det är i fettsprätt vid spisen på nya tröjan man känner igen sig -Tycker jag!

Det är fredag och jag har ägnat stor del åt att måla sista dagarna, nu blir det lite möte och så får vi se vad helgen tänkte komma med!

//a

 

12 kommentarer

 1. Anders

  Jomen, jag läser ju din blogg. Det vet du ju 🙂 Och det där Dingstagram, det vet jag inte ens vad det är för nåt 😉

 2. Anncharlotte Johansson

  Anna, din blogg är ju helt underbar och igenkännande emellanåt, får mig att skratta rakt ut men det finns även ett djup som bör beaktas och leder till eftertanke. Fortsätt med din blogg den är toppen / kram

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Tack för dina ord! Det värmer ska du veta efter att ha blivit totalt idiotförklarad! Kram och trevlig helg! //a

 3. En annan Anna

  Jag läser också, har följt din blogg länge och instämmer helt med Anncharlottes ord här ovanför. Så det så! Bry dig inte om idioters idiotförklaringar – blir liksom dubbel negation och gills därför inte;)
  Kram????

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Det är lite bisarr när någon ”går loss” för det är ju helt frivilligt att läsa 🙂 Tack för din kommentar, jag respekterar att vissa blir galen på min blogg men det är helt okej för mig 😀 //a

 4. Robert Axebro

  Instämmer med övriga här ovan, du är bäst 🙂
  Din blogg behövs verkligen som komplement och balans till övriga galenskaper som försiggår här bland VK-bloggarna (inklusive min egen)…
  /Robert

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Jag är liksom helnöjd att semestern är över och galenskaperna är igång igen… Bara att krypa upp i fåtöljen och börja följa dom låga bollarna som flyger i brevlådor och dylikt 😀 Tack för dina ord Robert! (både här och i övrigt!)//a

 5. Caanita

  Det sämsta man kan utsätta en människa för sägs vara likgiltighet. Om någon ondgör sig över ditt bloggande får du trösta dig med att du i alla fall berör!!
  Fortsätt skriva, jag vågar påstå att vi är många som ser fram emot dina rader!

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Jag tror det här mera var ett konstaterade att jag inte skriver om något -Å det tackade jag faktiskt för! För det är ju lite så jag opererar känner jag! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.