När orden dör…

Jag brottas varken med träning eller potatisskalare i stället söker jag efter mina ord, mitt språk att kunna uttrycka mig igen. Jag har gjort en resa som tagit mig till dom mörkaste vrår. Jag har tappat orden, min penna och papper och förmågan att formulera vad jag känner.

En skrämmande upplevelse för dom flesta, en skräck för mig som alltid kunnat vara fri genom att skriva. För mig har det varit en själsdöd och att åter hitta mina viskningar och rop har blivit en brottning mellan existens och essens. Att bara leva i ett skal utan känslor är för mig inget liv.

Så jag återvänder till min blogg, som varit min livlina genom så många turer i detta liv. Vill du läsa så får jag be om ditt tålamod ty här kommer det vara stilla reflektioner om att åter bygga upp ett liv som slagits i ruiner.

//a

14 kommentarer

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Tack Maria ❤️ blir väldigt glad av dina ord -Jag har kommit ”hem” kan man säga! //a

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Tack Margareta, jag tar en dag i taget och skrivandet ska få hjälpa mig nu tänkte jag!

 1. Anders

  Ett lagom kryptiskt inlägg efter en lång tystnad, men trevligt med ett livstecken från dig trots allt! Och givetvis så hoppas jag att det inte varit så illa som man kan anta när man läser vad du skrivit.

  Det ger sig så småningom. Önskar dig det bästa och välkommen tillbaka oavsett omständigheter!

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Anders, det här ÄR att komma ”hem” som jag svarade Maria! Det får vara kryptiskt och tack för välkomnandet tillbaka! //a

 2. Marja Granqvist

  Välkommen tillbaka Anna! Du har varit saknad. Har så funderat vart du tagit vägen. Låter bekymmersamt det du varit med om, men hoppfullt att du är på väg tillbaka.
  Kramar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.