Funderar på

Restaurangintresse

Gillar restauranger (och kaféer). Det finns många i stan (även om de är färre nu än för några månader sedan).

Men jag är som så osäker på detta med vinster. Vad vinner ägarna på att trycka ihop bord så att man knappt tar sig fram? Särskilt i Covid-19-tiderna.

Vad vinner dom på när man tittar in och möts av ett larm utan dess like för att de inte har ens försökt med ljuddämpning?

Har vi sådant behov av att äta ute att vi godtar nästan vad som helst i dessa tider? Eller borde man försöka rösta med fötterna och välja bort ställen där borden står för nära, där personer måste gnugga sig mot de som sitter ner för att ta sig fram, där man inte kan höra vad de andra i sällskapet säger? Högt osäkert.

Jag gillar skarpt att det blivit vanligare med take away, men framförallt utkörning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.