Det har nu framkommit att!

Ingen människa missar det alla politiker pratar om,  jobben.

Hur svårt kan det vara att förstå att om man höjer skatterna för företagen och dom som utvecklar samhället då orkar inte företagen med att skapa dom arbetsuppgifter som krävs för att få fram just jobben. Hela alliansens arbetslinje är utformad för att företagen ska kunna utveckla. Högre skatt hämmar!

Som Reinfeldt: Vi tror på morötter! 

Jag är helt övertygad om att vi i Sverige är på rätt väg och att vi faktiskt gör det bästa av det vi har nu, åtm statligt riks ekonomiskt.

Däremot kan jag inte förstå att det i kommun efter kommun hela tiden kommer fram att en hel massa fastigheter är i dåligt skick. Ofta hör man om skolor. För låga insatser år efter år tills en katastrof är nära i form av gigantiska renoveringbehov som kostar skjortan. Sen står vissa politiker i samma veva och säger:  – Det har nu framkommit att!      

Skitsnack säger jag!

Inte så konstigt om man inte tar itu med det som behövs tas itu med.

Om man började med att se till att en plan fanns för vad som händer om man gör en investering. Tex bygger man en ny skola här, vad ger det för effekt till resten av kommunen?

Om man renoverar det där hyreshuset, vilka vill bo där då?

Bygger ett industri hus, Vilket företag kan vilja hyra det?

Allting är ganska enkelt i ett samhället egentligen! Stryk medhårs med lite bollplank som det tar stopp i när det håller på att spåra ur för människor.

Logiskt tänkande!

Fredrik Jacobsson Hällfors Vännäs (M)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.