Ett som anne!

Nu har det gått en par veckor av livet igen. Känner mig bra i det stora och ser faktiskt hur konstigt det än låter fram emot pappas begravning. Det blir nog vackert.

Läste att konjunkturen är på väg uppåt, hoppas det håller i sig.

Sen tycker jag det är bedrövligt att timmeråkarna får så dåligt betalt att dom lägger ner sina inarbetade företag som borde vara tillräckligt solida. Men det är ju inte så konstigt att dom tappar lusten när bolagen sänker priserna eftersom det går.          Dåligt

Sen har jag insett att jag tyvärr inte kommer kunna haka på muf på inlandsturnen. Tråkigt, men huvudsaken från min sida sett är att dom då visar sig. Det blev fullt tillräckligt med Karlstad hela nästa helg för min del. Kändes nog att vara från då!

Moderaterna vill sänka skatten för dom äldre från 64 år och höja åldern för arbetsrätt till 70 år, om folk läser det jag nyss skrev på rätt sett så ser man att det bara finns fördelar med det, den som ändå vill gå vid 65 kan ju göra det då. Bra förslag

 

I övrigt känns det som att jag vill ha vår så jag får börja renovera mina hus.

Mycket i huvudet nu / Freddan 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.