Fredrik = Moderat

Citerar Anders Ågren: Lika katter leka bäst.  Det kändes så i helgen faktiskt

Har träffat väldigt många människor i helgen som försöker dag efter dag att få landet Sverige att fungera, både inrikes och utrikes. Träffade tex Carl Bildt. Hejjigt

Dom flesta jag pratat med har jag frågat vad dom har för sig och dom har varit i opposition, kommunalråd, ministrar, Riksdagsledamöter mm mm, sen när dom frågat mig då har jag bara sagt att jag är en glidare. Många har skrattat gott ska jag säga.

Under helgen har jag tagit in känslan av att Sverige verkligen styrs i stort av storsinnade personer med full koll på läget och framför allt så lovar man ordning och reda i dom offentliga finanserna vilket är förutsättningen för att ett land ska fungera i en världskonkurens.

Vi ska komma ihåg att hela europa går på knäna men inte Sverige, Anders Borg har sänkt skatten till en grad vi klarar. Detta i en tid när resten av världen höjer skatten för att överleva, pga icke ordning och undanhållande av problem. (M) i Sverige tar itu med våra problem på ett långsiktigt hållbart sätt.

Socialdemokraterna har hela tiden sedan regeringsskiftet 06 varit emot Alliansens skattesänkningar, men nu när grannländerna (S) sänker bolagsskatten till som i Sverige 22% då helt plötsligt kommer Löfven och kompisarna på att man inte ska höja skatten ifall det skulle bli regeringskifte.

Jag vet inte hur människor i stort ser på detta men som jag ser det så känns det som att (S) inte riktigt förstått hur skatten påverkar samhället. Förrän nu när dom har facit.

En (S) regering som behöver facit är ingenting som gör mig speciellt intresserad. Det känns oseriöst, okunnigt och vårdslöst.

Våran (M) regering som förutser framtiden på det sättet dom gjort hittils gör mig intresserad. Och imponerad! Sen inger det ett förtroende. För tack vare dom har vi ett stabilt land.

Vännäs "nästa kommunalråd" som jag kallat honom i helgen Gösta Eklund (M) och hans fru har i helgen haft mig på släp och jag gillar verkligen våran ksau representant. Han har koll på läget och tänker med sunt förnuft och har ett härligt sätt att se på människor. Tänk om Vännäs som verkligen skulle behöva ett (M) styre kunde rösta fram (M) 2014. Jag skulle nog vara en av dom gladaste. För i en kommun som Vännäs som har så bedrövlig ekonomi enligt min mening sett skulle det göra underverk.

Moderaterna inriktar sig på att stärka hela Sverige, det nya landsbygdspartiet med rötterna hos Sveriges företagare är vad vi behöver, för det är företagen som ska bära Norrland. Inte Stockholm det vore lika fel som vice versa. Självbärande sammanfattar

Kolla in bilden jag tog på Moderatkungen och säg att helgens budskap på bilden bakom honom inte gör dig lite blåare, det gör du nog inte för det är precis vad vi behöver på glesbygden. Ett Parti som satsar på hela Sverige!

Inte en massa annan onödig kuriosa.

Fredrik Jacobsson (M)

 

 

 

 

2 kommentarer

 1. Hans-Inge Smetana

  Hej
  Följer din blogg o kul med en glidare i sammanhanget. Men funderar bara vilket land du pratar om där det finns en M-regering. I Sverige har vi en alliansregering 🙂

 2. Fredrik Jacobsson

  Svar till Hans-Inge Smetana (2013-04-03 07:02)
  Hej.
  Jag ber så mycket om ursäkt om du blev tryckt av exemplet jag drog upp i det här blogginlägget för 2-3 veckor sedan men det var bara för att göra det så enkelt som möjligt för den som läste att se skillnaden. Klumpigt skrivet.Skrev väll så för att M är det största par. Det är klart att vi har en alliansregering. I den är min partiledare statsminister och din socialminister. Nu får vi ju bara hålla tummarna för att det efter nästa val ser ut ungefär likadant för rikets bästa. Jag är väldigt M riktad om man säger så. Stöttar dock Alliansen utan tvekan på riks nivå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.