Migrationspolitik

Det finns ett stort problem i Sverige och det är att politiker eller vem som helst inte öppet kan prata om invandringen. Problemet i det är bara att om det fortlöper så drabbas alla nyanlända och tidigare anlända som inte tar sig in i samhället på ett bra sätt för det inte går för politiker att agera eller uttala sig på olika sätt utan att stämplas som främlingsfientliga.

I kommuner som tar större ansvar än andra verkar SD få allt större andelar se bara på kommuner med bostadsbrist som ändå belastas trots dålig ekonomi. Invandringen är inte en belastning om den fungerar men om den inte fungerar och är orimlig så blir det en belastning, det tycker dom som bor på orten i fråga som röstar på SD.

Hur många procent ska ovettiga valfjäskare ge SD innan dom förstår att det är problem i delar av Sverige och att dom måste tas på allvar?

Det handlar inte om att formulera sig på ett exakt sätt utan det handlar om sunt förnuft och vi har ett ansvar gentemot de nyanlända att driva en politik som iaf håller SD utanför riksdagen och ser till att människor inte har problem med att vi har en stor andel invandrare motför andra länder. En välfungerande stor invandring skulle vara än bättre än den som vi nu har med problem som politiken själv skapat under många år.

För att göra det måste vi kunna prata om det som gör att människor röstar på SD, för det är ju trots allt uppemot 10% nästa val om inget händer.

Väldigt många av mina vänner nämner SD om man pratar politik med dom. Många tycker dessutom att dom har den bästa migrations politiken. Det gör mig orolig när SD har en politik som bygger på att dra ner invandringen och inte så mycket annat.

Med en bra politik ska invandringen ses som en tillgång. I ett vettigt debattklimat utan dömanden ska SD ha 0%

Politiker och media måste ta sitt ansvar i det här annars har vi en antagligen statsminister med glasögon om 10 år.

Allvarligt

Dom här orden står jag för.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.