Omväxling Nja

Livet består av svängningar och det har jag verkligen känt av på slutet. Både här och där.

Nu det sista som gjorde den som njuter av ett aktivt liv soffliggande i en par månader som i mitt liv troligen varit dom mest fullspäckade om det inte blivit så, det är högst beklagat från min sida.

Har iaf gjort mig en egen liten effektiviseringsplan som troligen ska kunna få mig att inte klättra uppför väggarna, ska plugga geometri och hållfasthetslära för att hålla mig lite aktiv samtidigt som det kan vara bra i olika avseenden framöver. Gillar inte att sitta vid tvn om man säger så. Roligt att man har en god vän som är pensionär som mer än gärna är lärare ett tag. All heder till honom.

Vore det inte för det skulle jag gärna bara skruva fram tiden 1 månad utan att blinka.

I övrigt är det dokumentärer på youtube som gäller.

Satt idag och tittade lite på en dokumentär som blaa innehöll ganska bra med information om den tiden kring EMU valet som vi hade i början på 00 talet och jag slogs av att det nog var ganska tur att vi höll oss till kronan. Det var ju nära att det skulle gå åt andra hållet. Dåvarande Herr Persson trodde att det skulle bli ja till Euron som så många andra. Det råder delade meningar kring Euron det är ju helt klart. Jag är emot.

Vissa tycker si och vissa så, det är det fina med Sverige. 

 

 

2 kommentarer

  1. Fredrik Jacobsson

    Svar till Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (2013-04-03 21:19)
    Ja, det är frustrerande att se alla saker man skulle gjort när man vet att det bara är att vänta länge innan man kan ta itu med något. Jag tar till mig och ska göra mitt bästa för att ta ihop bra. Tack för omtanken/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.