Optimistisk

Härligt nu när bästa kompisen flyttat in på andra och dolar på med sitt, otroligt egentligen hur två av samma kaliber synkar. Tror det blir roliga år här, speciellt när jag fått ordning på ryggen så jag kommer igång med alla projekt. Igår var vi till stan och handlade lite inredningsdetaljer, roligt om det finns lite intresse. Sen blev det en laser skrivare för mig så jag inte behöver onnes för att bära fram hälsningen.

Imorse var det inte direkt solen som fick mig att vakna som senaste 3 veckorna utan nu var det grundinställningen som gjorde sitt, kommer bra med snö här kan jag säga till mina söder läsare.

Är inne på andra dagen utan värktabletter för den det berör och känner mig riktigt bra redan så det ska nog gå fint detta, ibland ska man ha tur som han sa gubben.

Slås av att jag inte har några problem med att hålla mig sysselsatt med det ena och det andra än om jag inte egentligen får någonting praktiskt gjort, tror det ligger en hel del i det att vissa dom vill inte göra någonting och vissa dom har fullt upp än om dom inte tex som i det här fallet får lyfta mer än en mjölkliter, vet man det ja då får man göra nånting som är lätt tex sitta med papper eller dylikt.

Ganska lustigt när vi var i stan igår, man känner sig ganska vek när man köper en sak som när den sedan ska bäras ut, ja då får man be sin vän om hjälp att bära ut den till bilen, sedan när man kommer hem då får han bära in den i huset. Ligger inte riktigt i min natur i vanliga fall! Men lustigt är det och jag tummar inte.

 

Såg att Gudrun Schyman är åter i Fi. Personligen tycker jag det känns lite 70 tal men det är ju mina tankar.

/ Freddan

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.