Lugna pjucks.

Vårförfallet. En par kompisar har ringt mig idag och vi har pratat lite skogsmakiner bla a, sen har en par andra ringt för att prata lastbilar. Sen har det ringt av andra anledningar också, okomplicerat läge kan man säga.

Lustigt när man är sjukskriven, man känner sig lixom besvärlig när man ska höra av sig till någon. Men det får man tänka bort när dom faktiskt ringer till mig.

I övrigt låter fåglarna utanför fönstret, min favoritårstid glider förbi. Tråkigt men så är det. Hälften av årets höjdpunkter tynar bort. Lite bitter

Kan inte fatta att jag känner mig helt neutral. Men så är det. Nog talat i kodex

Hörde på radion att finansministern spår flera år lågkonjunktur. Frågan är bara vad det gör med Sverige ifall det skulle bli regeringsskifte, bedrövligt med en massa felriktade miljardhöjningar på skatt för unga. Hur skulle det se ut om det vore S och V som kört sitt race fram till nu? Troligen inte bra.

Känner mig inte direkt kreativ ikväll så vi provar en annan dag. Men 3-4 rader fick jag till, det är då något.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.