Planerar att ge gärnet för skogsbygden!

Känns riktigt roligt att få något nytt att bita i framöver. Fick ett samtal av projektledaren för Kraftsamling skog som är ett projekt som ska sträva efter att få fler människor aktiva som skogsägare och i sin tur att öka lönsamheten, Projektet är rikstäckande och är pådrivet i första hand av Lrf med skogsägarföreningarna vid sin sida. Som jag lite kortfattat förstått det.

Mitt företag ska ta på sig att försöka locka ungdomar till skogsbruket och skogsägarna i länet till kurser osv. Mycket mer har jag inte fått veta, men det låter helt klart som en utmaning big time, något att bita i. (Efter min sjukskrivningstid vill säga)!

Mina tillvägagångssätt är förmodligen det som är direkt avgörande för hur det hela ska lyckas, men det ska bli roligt att ta kontakt med människor och framför allt att få se Västerbotten från skogsägarnas sida. Är glad över mina kontaktnät en sån här gång.

Känns dock lite vemodigt att kanske göra ett "litet" vägval i livet framåt veckan, men som sagt roligt ska man ha men man kun. He ä ingen som tack en.

Idag har jag suttit vid datorn och gjort kartor över min gårdsplan, vill ha koll på kalblar och slangar mm i framtiden sen är det ju bra om det finns den dagen någon annan kanske funderar. Har man tid kan man göra sånt man annars inte riktigt hinner med. Himla tur att man då har något att fundera över. Hehe det är mycket nu

I övrigt är det promenader som är ordinerat, vi kan väll säga att jag är på gång!

Fredrik Jacobsson (M) , LRF Skogsägarna Västerbotten

 

 

 

 

2 kommentarer

  1. Fredrik Jacobsson

    Svar till Jonas (2013-04-25 22:11)
    Hehe, nej det går ganska långsamt, sen är man ju ingen igel när man legat med avslappnad kropp nån månad! Ja det känns riktigt intressant, jag ringer nån dag och bollar lite med dig.. Trevlig helg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.