Gör inte Husby tillåtet

Hur kan det komma sig att Vänstersidan mfl sympatiserar med upprorsmakarna i husby. Dom vill bara hävda att det är för att kunna få fram sitt ord genom demokratin som de bränner upp och förstör andra personers egendom, helt sjukt.

Om man inte får tillbaks på skatten ska man gå till grannen och stjäla hans motorsåg och sälja den illegalt då? Det är en nära liknelse sjukt nog! Eller slå in dörren hos alla i bygden. Allt blir ju sämre för alla kan man kortfattat inse.

Men som Vänstersidan håller på så får man bete sig hur som helst utan rim och reson eller med stöd av lagen bara man gör det för att man har det lite sämre ställt än någon annan! Helt otroligt.

Nej dom som gör sånt här ska få kännbara straff så det går fram att man inte kommer sig fram i samhället med våld eller stölder!

Sen ska Vänstersidan sluta förlika dessa dumheter med att inte komma sig fram i demokratin, det ska finnas lite gränser för hur mycket man ska få dumma sig i politiken också, det ska inte gå ut över vanliga människor som bor i Husby och drabbas av stenkastare och eldsvådor, Vänstern gör våldet på ett sätt tillåtet och får ju brottslingarna upphetsade av medhållet!

Nej hårda straff och från politiskt håll ska det sägas ifrån mot medhåll i såna här fall.

Fredrik Jacobsson (M)

 

 

6 kommentarer

  1. Felicia

    Jag tror snarare att man försöker ha förståelse för de som bränner bilar och kastar stenar. Det är skillnad på att tillåta kriminalitet och på att ha förståelse för förtryckta ungdomar.

  2. Fredrik Jacobsson

    Svar till Felicia (2013-05-24 16:19)
    Samtidigt ska var och en ta ansvar för sina handlingar, och sen är det ju i detta fall kriminalitet. Är någon kriminell på grund av att den känner sig förtryckt så gör den fel. Det måste markeras. Sen är så klart dom äldre som bör ha lite vett som bidragit ännu sämre slag i. Speciellt om denne utnyttjat unga för att göra sitt.

  3. Krister Klermalm

    Det är lika fel att nedtrycka andra som kan finna med Renfields uttalande. Här uttrycker jag inte att det är okej att göra skadegörelse. Det verkar vara legitimt att föra en politik som ökar skillnaderna istället för att göra det mer jämlikare. Är det okej att socialförvaltningarna bryter mot lagen bland annat vid vårdnadsfrågan där fäder är oftast förlorarna. Detta gör ni acceptans att det får förekomma. Inte så konstigt att frustration ökar.

  4. Syster Mia

    Jag kan tycka det är märkligt att samhället verkar stå och säga – Men hur har det blivit såhär?? när till och med jag kan förstå varför. I husby är över 65 procent invandrare och jag tror det var över 80 procent som har utlänskt påbrå. Dom skapar sitt eget samhälle i vårt samhälle där dom inte får en chans att integrera sig och känna sig som en del av Svenska befolkningen. Dom hetsar upp varandra och sen smäller det. Och sen frågar vi oss, varför? Svaret är enligt mig ganska enkelt.
    Och Nej, det är aldrig acceptabelt att ta till våld. En normalt uppfostrad människa vet vad som är rätt och fel och känner man sig orättvist behandlad så går inte jag ut och bränner ner grannens hundgård för så gör man bara inte. Känns som att föräldrarna har väldigt stor del i detta också.
    Håller med dig helt Fredrik, hårda straff till kriminella!

  5. Fredrik Jacobsson

    Svar till Krister Klermalm (2013-05-24 22:50)
    Tycker du det är bättre om Socialisterna avgör vad som händer med ens pengar, inte jag. Det bästa för ett land som redan har en ofantligt utbredd välfärd är att det som tex Norge får låta sitt näringsliv visa vad det går för. Vi ser ju hur det gått för dom. Alla säger oljan, jag säger skitsnack, det är högerpolitiken som gjort Norge rikt. Är man sen ute efter maximalt med bidrag av alla de slag så är det väll bara att rösta på kommunisterna då. Frågorna du tar upp har ju ingenting med klyftor att göra. Och om du tycker fäder oftast är förlorarna då verkar du ju inte vara en feminist direkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.