Tempo

I veckan har det varit lite mer än vanligt, härligt att det blir något men nog känns det den dagen man stannar av och planerar för att dra till Almedalen. Härliga dagar.

Packat och klart för en ny upplevelse i livet, har bokat in ungefär 20 seminarier och möten, från morgon till kväll varje dag. Sedan kanske man missar nått men har man lagt ribban högt så strävar man då rätt.

Ikväll ska jag nog ta stan en sväng, synd 1303an har lagerras i veven annars hade jag visat upp den för Västerbottningarna på Wheels idag, nästa år kör vi på det!

Nu ska jag skriva ut programmet för Almedalen och boka in ett möte med Kristina Yngwe sen ska jag gå ut och måla lite Demi Dekk antikgrå.

Ha en bra dag/

2 kommentarer

  1. Jan Nilsson

    Ha det riktigt bra.
    Vi räknar med en genomgång av de viktigare höjdpunkterna och besvikelserna.
    Tycks bli mycket landsbygdsprat närmaste året. Kläm dem som pratar på pulsen och hör efter om det är seriöst och konstruktivt.

    • Fredrik Jacobsson (inläggsförfattare)

      Tack så hjärtligt, Vi sitter 4 muffare i bilen snart i Nynäshamn.
      Ja du ska nog se att jag ska böka runt, nu när jag har chansen. Jag hör av mig under veckan så får du höra lite. Ser fram emot imorgon, då ska jag börja veckan med ett 5 timmars seminarium med lrf skogsägarna. Jag är ju förtroende vald där och har en del synpunkter på deras arbete hemma och jag tror det är bra om dom får en del tips och så. Sen ska det bli roligt höra allas sätt att se på olika frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.