Härlig sommar vi haft..

I sommar har jag haft en veckas ”semester” det var när jag var till Gotland och Almedalen, därifrån har jag en hel del att sammansätta på den här bloggen framledes.

Men i Övrigt har jag både hållit på med egna projekt och varit runtflyttad på mitt jobb, veckorna har gått till det och helgerna har gått till annat, tex njuta av det fina vädret med en pensel i handen eller så. Inser att jag i nuläget inte kan kalla mig bloggare (sommartid).

Sista veckan har jag varit markarbetare och lär väll förbli det.. Roligt med något som inte är i närheten av sånt jag annars brukar hålla på med.Sen är det roligt med nya utmaningar varje dag, det har jag alltid gillat. Ibland går det bra och ibland går det mindre bra..

Politiskt har jag följt med hyfsat på slutet men kanske inte så mycket som jag borde, men det kommer en höst, då kommer jag nog igen.I sommar kan jag direkt säga att jag inte känns ha uppnått det jag skulle vilja inom politiken men som sagt ibland måste man prioritera sitt eget för att ro saker i land.

I helgen kommer min äldsta syster med familj på besök för städning efter ”gubben”, minnena väcks till liv och man blir lätt berörd när man tänker efter faktiskt. Människan förstår mycket men inte allt.

Återkommer framöver, och kan än en gång säga att jag förvånas av alla som läser min blogg och säger det när vi träffas, alla åldrar och alla modeller, det är roligt att nå ut till massan när man lix försöker ta sig tid.

Ta nu tillvara på den tidiga hösten Mvh

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.