Roligt att ja sidan verkar vinna

Ser på TV4 nyheterna att ja sidan verkar ha klar majoritet i landstings omröstningen.. Om alliansen varit i majoritet hade det här aldrig hänt. Värst tycker jag det är att man inte gjort om tidigare. Som moderat måste jag säga ändå att det i och med detta ser väldigt bra ut inför kommande val 2014. Det säger en hel del om den insnöade politik som toppstyrande socialdemokraterna för i länet. Man har bara ett medel om det tryter och det är att höja skatten. Alliansen vill ju satsa mer på teknik inom landstinget vilket skulle kunna ta ner kostnaderna. Om det går i alla företag så måste det gå i vården.

Hur som helst, jätteroligt för dom som samlat ihop röster och kämpat för sin service

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.