Hösten kryper sig på och jag byter skjorta

I sommar har jag jobbat så mycket jag pallat. Kört plant, flis och varit markarbetare, renoverat ett hus och motionerat så mycket jag kunnat. Jag har varit i Almedalen en vecka och det var ju ”semester?” 
Nu är hösten här och

jag

har gjort det jag hade tänkt när jag planerade i våras. Älgjakten blev ett fiasko för mig när jag inte hunnit jaga men idag har jag iaf dragit ut en fjolårs kviga ur skogen.
Jag tar ett steg åt sidan inom politiken för att fundera på vilken roll jag ska ha i samhället. Jag säger inte att jag ska sluta engagera mig men jag kliver åt sidan och funderar.
Ställer mig till förfogande om man vill ha mig i Vännäs Kommunfullmäktige, håller kontakten med lokala och riksdagsledamöter men ingen energi ska jag lägga på att själv ta mig ”uppåt” inom partiet.
Jag ser mig inte som en partipolitiker och därför tar jag av framöver och försöker hellre påverka på andra sätt. En del är redan planerat och det blir.
I kommunen är jag nog med i moderaternas styrelse en lång tid och kommer jag in i kf så kommer jag göra nytta.
Jag säger det jag tycker och går min egen väg, tror inte det funkar så bra i större utsträckning än i kommunen så därav mitt solklara beslut.
Som talesperson dom gångerna jag är det framöver så är jag det för mig själv och inte för moderata samlingspartiet. I kommunpolitiken kommer jag vara moderat så länge jag anser deras politik är den rätta vägen.

Ja egentligen kan man väll säga att jag genom detta har samma skjorta som förut men jag sliter av manteln.
Sen markerar jag lite för andra att jag inte har något intresse för en politisk karriär som det känns idag, däremot hjälper jag gärna andra som vill göra skillnad till det bättre.

Så är det
Fredrik Jacobsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.