Rolig helg!

Skruvat och grejat i helgen, skönt när allt är i ordning på Söndag eftermiddag. Gårdens apparater

Lördag mitt på dagen åkte jag till Vindeln för att träffa ett sällskap jobbarkompisar med respektive, sen åkte vi till Umeå och Cover Club med underhållning av Wallmans salonger. En av dom roligare kvällarna på länge, men sällskapet gör ju saken, så är det. Härligt gäng på Fahlgrens i Vindeln!

Sen får jag tacka bordsdamen än en gång..

Synd att kavajbyxorna inte riktigt satt bara haha jag har gått ner lite under den här hösten, att det går! Men nu ska jag börja träna, det brukar ju falla så bra ut! Ska börja med att springa, det som är så roligt! Känner mig lite skeptisk men jag har bestämt mig att börja på gym nu innan vintern.

Tror man tjänar på det

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.