Moderaterna har partistämma och s lyssnar och lär!

Deg regnade i Alanja igår kväll men jag har gratis Wifi och mobilladdaren med mig så vad är det för sak! Tittade på talet Fredrik Reinfeldt höll vid inledningen, vilken bra beskrivning av byggnationen av det svenska samhället! Rekommenderar att man tittar på det om man var intresse.

Det löjliga i svensk politik är att nu sitter socialdemokraterna och funderar på hur dom kan göra något liknande, för dom var inga egna idéer förutom lo.

Jag vill höra vad S kommer göra tillsammans med V som man aldrig är överens med i förväg och Mp som man ska ha med för att knäcka landsbygden fullständigt efter nästa val, annars vet ju inte människor vilka alternativ som finns!

Vänstersnaran och Mp är döden för Norrland!

Fredrik Jacobsson (m)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.