Otroligt!

När man varit på semester i 15 dagar då kommer man hem till 3 par nära vänner som fått barn! det är bara hälsa på eftersom nu, dom är från 23- 40 års åldern dom som fått och man fattar inte riktigt att det är deras barn man håller. Men roligt är det..

Funderade häromdagen på vilket håll livet ska vrida sig framöver… Det roliga tycker jag med att ge sig in i saker det är att ibland spolieras en ide eller en impuls för att det helt enkelt är tänkt så, eller för att man gör fel. Nästa gång halkar man in i nått som man inte trodde man skulle hamna i och det blir succe.

Det stämmer in på det mesta. Man ska då inte vara rädd att testa, har jag aldrig varit och kommer nog inte bli.

Ibland ger man sig in i saker som man egentligen inte vill hålla på med och då går det nog snett, människor är rätt så lustiga i det fallet.

Vi bökar oss fram eftersom

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.